Leivotaan-lehdessä oli ohje kananmunattomaan suklaakääretorttuun... jotain makeaa teki mieli ja eikun kokeilemaan... ei siitä kyllä kääretorttua tullut
Kumosin pohjan liian hätäisesti ja se hajosi totaalisesti. Ei hullumpaa näinkään!
Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
2 rkl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
2 dl maitoa
50 g sulatettua margariinia
Täyte:
200 g huoneenlämpöistä voita
3 dl tomusokeria
4 tl vaniljasokeria
2 rkl vettä
***
Kuumenna uuni 250 asteeseen. Sekoita kuivat ainekset keskenään ja lisää maito sekä sulatettu rasva. Sekoita hyvin ja kaada leivinpaperin päälle pellille. Paista n. 5 minuuttia.
Tässä vaiheessa kannattaa antaa torttulevyn vetäytyä leivinliinan alla hetki ennen kumoamista
Sekoita täytteen ainekset sähkövatkaimella tasaiseksi massaksi ja levitä torttulevylle, kääri rullalle ja anna vetäytyä puolisen tuntia jääkaapissa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.