Leivotaan-lehdessä oli ohje kananmunattomaan suklaakääretorttuun... jotain makeaa teki mieli ja eikun kokeilemaan... ei siitä kyllä kääretorttua tullut

Kumosin pohjan liian hätäisesti ja se hajosi totaalisesti. Ei hullumpaa näinkään!

Pohja:

3 dl vehnäjauhoja

2 dl sokeria

2 rkl kaakaojauhetta

2 tl leivinjauhetta

2 tl vaniljasokeria

2 dl maitoa

50 g sulatettua margariinia

Täyte:

200 g huoneenlämpöistä voita

3 dl tomusokeria

4 tl vaniljasokeria

2 rkl vettä

***

Kuumenna uuni 250 asteeseen. Sekoita kuivat ainekset keskenään ja lisää maito sekä sulatettu rasva. Sekoita hyvin ja kaada leivinpaperin päälle pellille. Paista n. 5 minuuttia.

Tässä vaiheessa kannattaa antaa torttulevyn vetäytyä leivinliinan alla hetki ennen kumoamista

Sekoita täytteen ainekset sähkövatkaimella tasaiseksi massaksi ja levitä torttulevylle, kääri rullalle ja anna vetäytyä puolisen tuntia jääkaapissa.