Pohja

200 g margariinia

1,5 dl sokeria

1 muna

4 dl täysjyvävehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

Täyte

n. 4 dl mustikoita

0,5 dl sokeria

2 rkl perunajauhoja

Vaahdota pehmeä margariini ja sokeri, lisää muna hyvin vatkaten. Lisää sitten hyvin sekoitetut kuiva-aineet. Kääri taikina kelmuun ja laita jääkaappiin tunniksi.

Sekoita vähän sulaneisiin marjoihin sokeri ja perunajauhot.

Ota taikinasta 1/3 erilleen kansia varten ja jaa lopputaikina 12 osaan. Painele palat esim. silikonisien muffinivuokien pohjalle ja reunoille. Laita mustikkatäytettä syvennyksiin.

Tee lopputaikinasta pyöreät kannet ja nosta kannet marjojen päälle.

Paista 200 asteessa 15-20 minuuttia

Anna jäähtyä, ennenkuin irrotat vuoista.

Tämä ohje löytyi Sunnuntai täysjyvävehnäjauhopussin kyljestä