Pohja:
150 g margariinia
3/4 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
3- 3 1/2 dl vehnäjauhoja
3 rkl vettä
Sekoita taikinan aineet ja painele voidellulle irtopohjavuoalle. Tämän tein muistaakseni 24 cm halkaisijaltaan olevaan vuokaan.
Vaniljakiisseli:
3 dl vettä
1 dl kreemijauhetta
Vatkaa vesi ja kreemijauhe keskenään vatkaimella.
Raparperitäyte:
n. litra raparperinpaloja
1/2-1 dl sokeria
Pehmennä raparperinpaloja sokerin kanssa paistinpannussa tai mikrossa. Lisää tarvittaessa vähän vettä.
***
Kaada kiisseli piirakkapohjalle ja levitä raparperipalat kiisselin päälle.
Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 25-30 minuuttia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.