Taikina:
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
3 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
4 rkl tummaa kaakaojauhetta
150 g voita tai margariinia sulatettuna
3 kananmunaa
1 dl vahvaa kuumaa kahvia
pinnalle tomusokeria
***
Sulata voi tai margariini, anna jäähtyä.
Mittaa kuivat aineet keskenään ja sekoita. Kaada rasva jauhoihin, sekoita tasaiseksi.
Vaahdota munat ja lisää vaahto taikinaan varovasti sekoittaen.
Lisää lopuksi kahvi vähitellen joukkoon.
Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan.
Paista 175 asteessa uunin alaosassa n. 40-50 minuuttia.
Ripottele tomusokeri jäähtyneen kakun päälle.
Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.