Pohjana 200 g Digestive-keksejä ja 70 g margariinia.
Välissä 4 dl kermaa, 200 g Philadelphia-tuorejuustoa, reilu desi puolukkahilloa, 1,5 dl sokeria ja kolme ruokalusikallista sitruunamehua sekä 6 liivatetta.
Kiilteessä on 3 dl Kaskein marjan-puolukkamehua ohjeen mukaan laimennettuna ja sokerilla makeutettuna ja 3 liivatetta.
(tarkemmat ohjeet löytyy täältä)
Koristeet marsipaania, sulatettua suklaata ja nonparelleja.
Kannattaa aina muistaa, että marsipaanikoristeet "sulavat" nopeasti kiilteen pinnalla, joten ne kannattaa laittaa vasta ennen tarjoilua.
***
Edit: Bongasin Nami-Hiiren sivuilla KAKKUKISAN ja tämä kakku osallistuu hyydykekakkujen sarjaan Aiheena väririkas syksy.
Oikein ihanaa ja väririkasta syksyä kaikille!!!
***
Edit: Kakkukisa ratkesi sunnuntaina ja mikä ihaninta, kaikille on luvassa palkintoja
TÄÄLTÄ löytyvät kaikki voittajat! Itselle tulossa II-palkinto, tuskin maltan odottaa!!!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.